We zijn er!

Na een lange rit, zijn we gisteren aangekomen. De zondag is gebruikt om bij te komen en uit te rusten. Genietend van een heerlijk zonnetje, bij het huis in aanbouw en op het appeltjes eiland, de camping van de familie van Bas. Vandaag zijn we aan de slag gegaan met het leggen van een vlonder om de Ger straks op te bouwen. Dat betekende met een grote waterpas, een zooitje balken van 6 meter lengte, op een vals platte ondergrond, een vierkant recht leggen. Met boomstammetjes, balkjes en veel lange, op maat gezaagde platte planken en eng grote spijkers is de helft van de toekomstige vloer gelegd.

_MG_5114

_MG_5140

Ondanks de inzet bij de sportschool van de afgelopen weken, is het sjouwen met die op maat gezaagde planken toch best heftig. Het is goed voelbaar dat we de hele dag buiten zijn, en flink fysiek aan de slag zijn.  Zo rond het avondeten ontstaat een rozig gevoel , waar een lekker rood wijntje dan verder aan bijdraagt.

Vandaag ook een stukje stucwerk geprobeerd in het grote huis. En dat lukte zowaar redelijk! Dus dat geeft goede hoop! Het is best nog lastig om een kwak wittige kalk brei op een troffel horizontaal tegen een muur aan te smeren en dat dan vlak te krijgen. Maar na een paar keer knoeien kreeg ik toch de slag te pakken. Nog een beetje meer oefenen, maar volgens mij gaat dat goed komen!

IMG_1246

 

Na al die arbeid, is de dag afgesloten met een super diner! Op de buitenkeuken; twee rocket stove’s met een BBQ ertussen, hebben de mannen de door mij bereide spiesen prima bereid!

_MG_5127

 

Ondanks dat het allemaal een beetje uitzoeken is hoe het werkt, zonder stromend water in een keuken die volgens de begrippen van ” normale ” mensen niet als keuken bestempelt zou worden, is het allemaal gelukt. Alleen de afwas staat nu nog op ons te wachten! Maar ach…….

 

 

Dit artikel is geplaatst in Uncategorized. Bookmark hier de permalink.

2 Responses to We zijn er!

  1. Ineke zegt:

    Back to basic! Het avontuur gaat beginnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>