Transition

9c8a553149f0a62574bc8c99c1778f76

 

Na drie dagen merk ik ineens wat de invloed van “niets vanuit gewoonte weten” is, op mijn gestel. Niets is zoals ik gewend ben, alles is zoeken en uitvogelen. Niet dat het vervelend is, of erg, maar mijn hemel het is wel vermoeiender dan ik had verwacht. Mijn eerste bericht doet de situatie eer aan! Het gevolg is dat ik in de avond best vol zit van alle indrukken en het inslapen wat langer duurt dan normaal. Overdag de hele dag buiten, heerlijk het zonnetje op het lijf, en af en toe flink in beweging. Naast de vermoeidheid wordt ik ook geconfronteerd met het feit hoe belangrijk het voor mij is om te bepalen hoe dingen gaan. En dat gaat dus ff echt niet :). Dat roept af en toe wat frustratie op, maar geeft ook aanleiding tot veel lol daarover.

En…alle inspanningen leiden wel ergens toe;

_MG_5186

De Yurt is vandaag met alle aanwezigen al puzzelend opgebouwd en het geraamte staat! Morgen mogen we de puzzel met de doeken gaan oplossen. Het is fantastisch hoe iedereen zich al de hele week inspant om dat ding op zijn plek te krijgen! En steeds meer komt in zicht dat ons “huisje” gereed is en we de grote stap naar “op onszelf wonen” gaan maken.

Verder hebben we de hele dag door flinke pauzes in het rooster zitten. Daarbinnen is plaats voor het drinken van vers citroen water, thee en koffie en het eten van vele boterhammen….tenminste dat doen de mannen die hier rondlopen. De broden zijn gewoon niet aan te slepen. In de avond drinken we zo af en toe een lekker wijntje onder het genot van een diepzinnig gesprek en dan rollen we allemaal ons bed in! Tussendoor wordt er veel gelachen en gedolt! Dus al met al……tot nu toe hebben we een super tijd!

_MG_5123

 

Dit artikel is geplaatst in Uncategorized. Bookmark hier de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>